Bye

Nu drar jag till Kärra för att spela andra kvalmatchen som vi måste vinna med mer än en boll för att kunna gå vidare. Så önska oss lycka till! :)
Vi kommer att åka buss i ca. 6 timmar och så ska vi bo på hotell i natt och imorgon kl. 14 börjar matchen, börjar bli lite nervöst haha..
Hoppas ni får en trevlig helg!

/Vendela

Dagens planer

Jag har precis duschat och slängt in en tvätt. Nu är det Våra Bästa År och det kan man ju bara inte missa haha.. sen så blir det väl att plocka undan lite kläder som ligger och skräpar på golvet. Får se om jag tar en liten promenad i stan, det är ju väldigft fint väder och då är det inte roligt att sitta inne. Senare så är det träning.
Vad gör du idag?


Godmorgon!

Jag var så trött igår, så jag gick och la mig efter Gordon Ramsey. Jag som hade tänkt lägga upp det jag shoppade igår, men det blev tyvärr aldrig av, så det får bli nu istället. Allt kommer från www.ellos.se
image49


Shopping

Har suttit ett tag framför datorn nu och spanat in ellos sortiment. Blev ju så sugen efter att ha fått ett erbjudande där det stod att om jag handlar för 900:- så får jag 300:- i rabatt. Jag hittade mycket fina saker och det slutade med att jag nu sitter och väntar på att få hem ett paket.

Tänkte fortsätta titta på Kitchen Nightmares nu, alltid lika spännande. Så jag lägger upp min beställning senare.


Kval

Då var första kvalmatchen avklarad, tyvärr förlorade vi med 1 boll, men det blir revansch på Söndag i Göteborg.
Det var inte alls kul att förlora, speciellt inte när det var så jämt under hela matchen. Matchen sändes också i webbtv, det var skoj. Fast nog var man rädd för att göra bort sig vill jag lova haha..
Hur häftigt vore det inte om vi vinner nästa match, då måste vi antingen vinna med 2 mål. Eller så räcker 1 mål, men då behöver vi göra flera mål på bortaplan än vad de gjorde på oss.
Lite svårt att förklara, hoppas ni förstår lite iaf. :) Det roliga är att södra ettan sägs vara mycket bättre än vad norra är och Kärra är favorittippade, så det är klart man vill skrälla lite! :D
Om vi nu skulle vinna matchen, då får vi möta Skånela som ska försöka hålla sig kvar i elitserien och då tror jag att man möts 3 gånger innan det är klart.


Hallå!

Förlåt om jag inte har uppdaterat på länge, men jag har inte haft tid och ork för att uppdatera en massa här. Jag har fullt upp med träningar och imorgon är kvalet som jag är riktigt nervös och taggad inför. Vill ju så gärna vinna! :)
Men så fort allting är över, lär det bloggas för fullt igen.
Allt bra med er annars?

/Vendela


Mitt projekt

Jag har tidigare länkat till www.loluxdesign.com och det är en webbshop som jag tillsammans med min mamma har startat. I förra inlägget berättade jag att jag hade lämnat in hela projektarbetet och hoppas nu att jag får ett bra betyg. Det vore kul om ni tittade in på hemsidan och säger vad ni tycker. :)image48


I'm Back

Sådär, efter att ha kämpat hela veckan med skolarbete, är jag nu äntligen tillbaka. Det känns super skönt att ha lämnat in hela projektarbetet och nu är det inte mycket kvar att göra i skolan. En perfekt timing med påsklov tycker jag!
Igår hade jag inte så mycket för mig och min pappa har jouren under påsk, så jag var snäll och följde med honom, samtidigt som jag fick se honom in action på jobbet! Vi satt och rockade loss en del i bilen också hihi...
Under lovet har jag inte så mycket planerat förutom att träna och spela kvalmatcher till Elitserien, nervöst.
Vad ska ni göra på lovet?

Sarah Mclachlan - Angel

Jag har helt klart en ny favorit sångerska och här kommer hon, har lagt upp ett klipp tidigare med hennes låt "Answer". Hon sjunger helt fantastiskt och jag blir lika rörd varje gång. Kan inte sluta lyssna på henne, ville bara dela med mig lite. Ska plugga vidare nu. Hoppas allt är bra med er, här är det bra, men stressad eftersom allting ska vara inlämnat imorgon.

Spend all your time waiting
for that second chance
for a break that would make it okay
there's always some reason
to feel not good enough
and it's hard at the end of the day
I need some distraction
oh beautiful release
memorys seep through my veins
let me be empty
oh and weightless then maybe
I'll find some peace tonight

In the arms of the angel
fly away from here
from this dark cold hotel room
and the endlessness that you fear
you are pulled from the wreckage
of your silent reverie
you're in the arms of the angel
may you find some comfort here

So tired of the straight line
and everywhere you turn
there's vultures and thieves at your back
the storm keeps on twisting
keep on building the lies
that you make up for all that you lack
it don't make no difference
escape one last time
it's easier to believe
in this sweet madness oh
this glorious sadness that brings me to my knees

In the arms of the angel
fly away from here
from this dark cold hotel room
and the endlessness that you fear
you are pulled from the wreckage
of your silent reverie
you're in the arms of the angel
may you find some comfort here
you're in the arms of the angel
may you find some comfort here

Tisdag

Ville bara berätta att fram till Fredag lär det inte bli mycket uppdateringar här. Jag har så mycket att tänka på just nu och känner att jag inte kan lägga min tid på att blogga, även om jag tycker att det är super kul. Just nu vill jag bara klara av skolan som redan är tillräckligt jobbig.
Vill därför passa på att önska er några riktigt bra dagar framöver och så hörs vi snart igen! :)
/Vendela

Världens största pojke

Sitter just nu och tittar lite på en dokumentär som handlar om en pojke på sju år som väger 100kg. Hur sjukt är inte det? Värst av allt är att när den här pojken och hans familj går ute i staden, kommer människor fram och klappar, matar och berömmer honom. De påstår att han påminner dem om en stor och stark gud och behandlar honom därefter. Fast den här läkaren som undersöker fallet börjar ana att mamman göder honom och kanske tillochmed ger honom anabola, för att hon själv är ute efter berömmelse och pengar, om det vore sant är det en katastrof!
Aja, tänkte fortsätta titta.. ha det bra! :)

Halloj

Idag har jag pluggat på bra, har suttit sen 10-15 och bara skrivit en massa. Efter skolan mötte jag upp farmor och vi gick och handlade lite mat som jag har fått i mig. Blev förresten ingen riktig träning, utan ett möte angående kvalet m.m. Spännande. :)
Vad har ni gjort idag då?


Elitserien

Haha vet ni? Vi ska kvala till elitserien, hur häftigt är inte det? ;)
Det kommer bli en upplevelse kan jag tänka mig. Lär nog bli riktigt svårt, men sjukt kul!
Nu är jag glad! :D


Måndag

Ny vecka och sista innan påsklovet börjar. Det är bara en massa stress just nu och det är mycket som jag ska hinna klart med så jag ska åka till skolan om ett tag för att plugga.
Jag har: Debatt på Onsdag och "paper" vi skrev ska också vara inlämnat.
På Torsdag har jag matteprov, Italienska prov och hela projektarbetet ska in.
Så ser min skolvecka ut, hur ser eran ut?


Godnatt!

Dags för mig att sova, tänkte lägga mig i sängen och titta på film. Denna gången känner jag mig pigg, så jag tror nog att jag klarar av att hålla mig vaken hela filmen. :)
Sov så gott!


Då och nu

Såg precis denna bild och vilken skillnad, Nicole Richie ser helt fantastiskt ut i sina nya former.
image46
Bild tagen från www.posh24.se

Före

Pluggis

Tänkte meddela att jag har kommit en bit på min skrivning och det känns faktiskt bra. Jag känner att jag kommer hinna klart med arbetet, det gäller bara att jag fortsätter i samma tempo.
Jag och älskling tog en liten paus tidigare och åkte en sväng med bilen och köpte en kebab, riktigt smarrigt haha. Nu tänkte vi bara skicka över arbetet på mailen och fixa lite här innan vi åker hem till min mamma, där vi tänkte laga middag.
Ha det bra! :)

Charlotte Perrelli - Hero

Här kommer låten som vi skickar till Serbien, lycka till!

Söndag

Godmorgon!
Hur mår ni? Här är allt bra och vet ni vad? Jag gick upp på en gång när jag vaknade, istället för att försöka somna om. För idag har jag en lång dag framför mig, jag ska faktiskt plugga, eller rättare sagt måste plugga. Tänkte först slänga i mig lite frukost och sen så sätter jag igång.
Hur ser eran dag ut?


Promenad

Nu är vi hemma igen, det var trevligt och jag måste erkänna att det var nog rätt artist som vann ändå. Perrelli är duktig och hon var en klar favorit. Grattis Charlotte!
Vi stannade kvar ett tag efteråt och tog det bara lugnt och snackade, sen så gick vi hela biten hem och brände en massa kalorier, kändes som om vi gick i en evighet men tog ca. 20 min bara.
Sitter just nu och äter varma mackor som vi gjorde direkt när vi kom hem. :)
Tyckte ni att rätt artist vann?

Melodifestivalen

Snart börjar programmet där vi kommer att rösta fram en av artisterna som ska representera Sverige i den stora riktiga finalen. Jag har ingen aning om vem som kan vinna, men rykten säger att Perrelli är favorittippad. Jag har inte heller någon favorit men jag tycker absolut att Sanna Nielsens låt är vacker. Vem tror ni vinner? Perrelli, Nielsen, Nordman, Sibel, Amy, Sjögren, BWO, Bengtzing, Rongedal eller Frida?

Vill ha

Jag behöver en ny väska och jag vill ha en större variant, där jag får plats med fler saker. En av mina favoriter är den här väskan som är rymlig och fin och den finns hos www.loluxdesign.com
Jag får se om jag satsar på den eller om jag hittar någon annan.
image45

Vad händer ikväll?

Kom precis hit och fick lasagne till middag, riktigt gott! :)
Gör inte så mycket just nu, sitter mest framför datorn och kikar runt lite.
Ikväll så blir det Schlagerkväll med några och det lär nog bli kul.
Hur ser eran kväll ut?


Dagens Outfit

Ska snart åka hem till älskling och äta middag, men tänkte snabbt visa vad jag har på mig idag.
image44
Top - Hugo Boss
Kjol - Second Hand
Bälte - Second Hand
Tights - Patrizia Pepe
Skor - Ellos

Städat

Trist, blogg.se har vart segt hela dagen idag, så jag tog mig tid till att städa upp allt som låg på golvet, tvätta och sedan hänga upp all tvätt. Måste erkänna att jag är riktigt stolt över mig själv. :)
Har ni också haft problem med att logga in?


Vakna!

Nej, nu börjar jag bli rastlös. Jag tycker faktiskt att min pojkvän har sovit alldeles för länge nu, så det blir väl att jag får hoppa i sängen och sjunga hej vilt. För så här länge får han inte sova, hela dagen försvinner ju och jag börjar bli sugen på frukost haha.. Skuldkänslorna lär komma efteråt då jag kommer på hur elak jag är, men jag får be om ursäkt senare för jag vill ha lite sällskap nu! :)
Upp och hoppa!

Semester

Hur skönt vore det inte att få åka iväg på semester, att lämna allt regn och rusk här hemma för att åka till en varm sandstrand där solen bränner dagarna lång och kunna gå ute sent på kvällen och sätta sig på en mysig uteservering och äta en massa gott! Sen går man tillbaka till sitt lyxiga hotellrum med aircondition nybäddade sängar och en balkong med utsikt över havet. Tänk att bara lämna all stress här hemma och åka bort till ett ställe där man kan slappna av och inte behöva tänka på någonting annat. Det stället skulle jag vilja vara på just nu.
image43

Reality

En ny reality-serie är påväg, 'Paris Hilton's My New BFF', där hon kommer att välja ut en tjej som kommer att bli hennes nya bästis. Undra hur det kommer att gå. Vad tyckte ni om Simple Life där hon medverkade tillsammans med Nicole Richie?

Hur snygg var inte Paris i denna klänning?
image42
Bild tagen från www.posh24.se

Lördag

Hallå där! :)
Gick precis upp, tror jag har sovit ut ordentligt idag. Det blev inte så mycket filmtittande för min del då jag somnade på en gång. Försökte hålla upp ögonen så fort killen vände sig om för att se om jag var vaken. Brukar nämligen vara en vana att jag somnar snabbt när vi ska se på filmer, förlåt älskling! :(

- Sover du?
- Nej, jag blinkade till bara.
- Skärp dig, jag vet att du sover.
- Men nej, fortsätt titta nu.

Och vips så somnade jag.

Godnatt

Tänkte lägga mig nu och titta på film, antingen om killen bestämmer blir det X-men, men om jag själv får välja vill jag gärna se Balto "varghunden" en tecknad film som jag älskade att titta på när jag var yngre. Hoppas den är lika bra nu som då, fast tror nog att det blir den andra filmen.

Godnatt på er och sov så gott! :)

Håller ni med?


image41

Min lillebror

Idag åkte min bror till Peking och jag är verkligen avundsjuk på honom, inte nog med att han får ledigt veckan innan påsklovet utan han kan också shoppa en massa saker. Vem vet, min bror kanske tänker på sin snälla syster som är kvar här hemma och överraskar mig med en liten present. Kan ju alltid drömma! :) hihi..
Nej, men jag hoppas han får det riktigt härligt, vilket jag tror att han kommer få.
Lär nog bli ett litet tomrum när han är borta, ingen som pratar konstant eller bankar på min dörr.

Kvällens Outfit

Här kommer min klädsel som jag hade ikväll, fotot blev tyvärr mörkt.
image41
Tunika -  Second Hand
Jeans - HM
Skor - Ellos

Nagellack

Har 6 st nya färger, syns inte så bra på bilden, men de är fina och de flesta är i rosa nyanser, vilket alltid är sött. :)
image40

Mina nya skor

image39
149:- från HM

Mys

Nu är vi hemma igen och vi hade det jätte mysigt. God mat och trevligt sällskap. ;)
Sedan efter det så gick vi och köpte lite godis till filmen vi ska se ikväll, National Treasure som går på tv.
Vi hann också göra en god gärning, någon hade tappat sina skinnhandskar i affären, då var vi så snälla att vi lämnade in dem... hihi.

Nu börjar filmen, tjing!


1 år

Idag har jag och älskling varit tillsammans i ett år och det tänkte vi fira med att gå ut och äta. Så därför tänkte jag hoppa in i duschen och fixa till mig, så att jag blir fin inför kvällen.
Sen så funderar jag på att måla naglarna med något av de nya nagellacken.
Jag har inte heller bestämt mig för vad jag ska ha på mig för kläder, vi får se vad jag hittar helt enkelt. Kanske kan jag lägga upp en bild senare.

Nej, nu måste jag börja fixa mig här.
Hoppas ni får en toppen kväll!


Ny kollektion

Systrarna Monica och Penelope Cruz släppte idag sin kollektion för Mango.
image38
Bild tagen från www.posh24.se


Hemma

Ja, då var man hemma igen. Strosade runt på stan ett tag och köpte ett par skor från HM som jag tyckte var lite söta att ha i sommar. Tyvärr fanns de bara i svart färg där jag var, vet att det finns i andra mer somriga färger.

Gick som vanligt förbi mamma och hälsade på och passade samtidigt på att hämta nagellacken som vi har köpt.
Tänkte lägga upp bilder lite senare ikväll.

Incest

Läste precis i Aftonbladet att det här paret är kära i varandra, problemet är bara att de är syskon. Storebror är alltså tillsammans med lillasystern och de har hållt ihop i ca. sju år. De har fyra barn ihop, varav tre bor i fosterhem. De bor i Tyskland och precis som i Sverige så är incest ett brott.
Vad tycker ni om det här?
image37
Bild tagen från www.aftonbladet.se

Italienska

Oj, vad fort tiden går.. nu börjar lektionen, så jag måste springa upp för trapporna.
Vi hör senare! :)

Åhh, kom på att min lektion börjar kl. 14. Haha vart fundersam när inte min lärare dök upp. Jag tyckte väl att det kändes lite tidigt, men inte tänkte jag mer på det. Självklart var det jag som hade tagit fel på tiden. Idag är jag tydligen helt lost haha..

Sluta ta andras saker!

Jag är verkligen trött på min skola, man får varken ha skor eller ytterkläder inomhus. Vi har kapprum och där är det meningen att man ska låsa fast sina jackor i "vajrar". Denna regel har funnits i de tre åren jag har gått här och mitt första år, då hade någon klippt upp låsen och snott några jackor, bl.a. min. Detta fick vi ingen ersättning för, utan vi fick tillbaka via försäkringen, där de först drar av självrisken. Efter det trodde man ju att man skulle få ta med sig jackorna in, men nej, då stod lärarna och vaktade oss när vi skulle gå in. Allt fler bryter mot skolreglerna och går in med både jackor och skor, för vem vill bli av med sina saker? Fick just ett mail där en tjej i skolan hade blivit bestulen på sitt kontokort, efter att hon hade glömt sin väska i skolan. Tänk om alla var så snälla och lämnade in det istället för att ta sakerna.


I skolan

Jag hade en riktig pissmorgon. Råkade gå hemifrån lite försent, så jag stressade till tunnelbanan och när jag väl kom dit märkte jag att jag hade glömt sl-kortet hemma, så det var bara att vända. Detta gjorde förstås så att jag kom försent till träningen, men det var lugnt.  Det kanske inte var värsta stora grejen, men jag var väldigt irriterad just då.

Sitter som sagt i skolan och funderar på att sätta igång med pluggandet om ett litet tag, sen så blir det Italienska och sen tänkte jag åka in till stan och kolla runt.

Bye

Måste åka till träningen nu, har hunnit få i mig bröd full av fullkorn och ett glas juice.
Så nu känner jag mig extra pigg.
Ha en bra dag! :)

Titta

Här är Paris Hilton och hennes kille Benji Madden. Jag undrar är det någon annan som ser vems ansikte som sitter på hennes tröja?
image36
Bild tagen från www.posh24.se

Fredag

Godmorgon!
Tog ett tag innan jag kom upp, det var väldigt svårt att acceptera att klockan hade blivit så mycket.
Idag så har jag träning kl. 9, sen så har jag en lång rast och en massa tid över för pluggande. Kl. 13 börjar Italienskan och efter de så slutar jag.

Hur ser eran dag ut?

Godnatt

Nu tänkte jag närsomhelst gå och lägga mig. Måste sova så att jag orkar mig upp imorgon för att träna.
Sov så gott! :)

Komiker

Jag tror nog att alla vet vem Björn Gustavsson är och jag såg honom för första gången i Parlamentet, då han gjorde succé! Sedan har jag sett honom alltmer, troligtvis för att fler fick upp ögonen för honom och insåg att han var en riktig komiker. Man har ju inte heller missat vilka fans han har fått, protest listor här och där, när han inte var med i andra chansen i melodifestivalen. Han har nog fångat många unga flickors hjärtan med sin charm och oskuldsfulla blick. Gissar på att han är en riktig svärmorsdröm.
Det jag ville komma fram till var att han har fått Årets Tôrparpris. Grattis Björn, det var du värd!


Kan jag få skriva, snälla?

Jag måste erkänna att jag börjar bli alltmer beroende av blogg.se och jag tycker att det är superkul att läsa bloggar, samtidigt som jag tycker om att uppdatera min egna.  Ibland när älskling har datorn, då kan jag känna suget efter att få blogga, men om inte han skyndar sig blir jag alltmer irriterad och börjar sakta men säkert tjata tills jag får som jag vill. Så nu sitter jag här igen. :)
Ville bara berätta om mitt lilla beroende för er andra.
Nu är det Kitchen Nightmares så vi hörs lite senare!


1 dag kvar

Nu är jag mätt och belåten. Efter maten fixade jag och mamma lite med hennes blogg som handlar om våran webbshop, www.lolux.blogg.se
Snart kommer älskling hit och det ska bli trevligt, för imorgon firar vi ett år tillsammans och då har vi planerat att vi ska gå ut och äta, sen så får vi se vad jag hittar på till honom. Vill ju att kvällen ska bli speciell.
Har ni några bra förslag?


Middag

Jag är jätte hungrig och det luktar mat inne i mitt rum, eftersom köket är precis bredvid. Min mage kurrar och jag känner hur den ropar efter mat. Snart så blir det kyckling och ris, med en god sås och smarrig sallad. Jag kommer nog bara vräka i mig maten, samtidigt som jag kommer på mig själv med att äta för fort, vilket inte är bra för matsmältningen.

Vad får ni till middag?


Grattis!

Eva Longoria har fyllt 33 och så här fin var hon. Vad tycker ni, hiss eller diss?
image35
Bild tagen från www.posh24.se


Laredoute

Fick precis hem ett brev i brevlådan där det står att jag får 300:- rabatt om jag handlar för över 1000:-
Ett ganska bra erbjudande, men får se om jag har lust att lägga ut dem pengarna bara för handlandets skull. Tänkte iallafall spana in sidan och se om jag hittar något jag verkligen vill ha och därefter bestämmer jag mig om jag ska beställa.
Just nu vill jag inte ha några fler erbjudanden, jag som försöker spara lite pengar.

Äntligen

Sådär, vad tycker ni om min nya design?
Jag är iallafall super nöjd och jag vill tacka Hanna www.hannaekelund.blogg.se för att hon har hjälpt mig.
Woho! Nu är jag på toppen humör hihi :)


Ätstörningar?

Är hon pinnsmal eller är det bara kameravinkeln som gör så att hon ser smalare ut än vad hon är i verkligheten?
Det påstår iallafall Nicky, samtidigt som hon hävdar att hon inte skulle ha några problem. Vad tror ni?
image34
Bild tagen från www.posh24.se

Snart

Om bara ett litet tag är min nya design upplagd, spännande tycker jag. :)
Är förresten hemma nu.

En favorit

Den här läckra kuvertväskan av Melie Bianco är en av mina favoriter och du hittar den hos http://www.loluxdesign.com/
image32 

I skolan

Nu har jag suttit och pluggat matte i evigheter känns det som och om jag inte klarar provet nu, då är jag hopplös.
Får sätta igång och räkna några tal varje dag så att jag verkligen kan det tills nästa Torsdag.

Har iallafall ätit lunch och det var inte direkt mättande, potatis & purjolökssoppa med bröd.
Tänkte sätta igång och plugga lite på min Italienska läxa om ett tag.

Hur ser eran dag ut?


Sarah McLachlan - Answer

Den här låten är så vacker och jag får rysningar varje gång jag hör den.


Hejdå

Ska dra iväg till skolan nu och studera.
Hoppas ni får en bra dag! :)

Two and a Half Men

Ni har nog förstått att jag följer denna serie och det är min absoluta favorit.

Torsdag

Godmorgon!

Sitter och äter frukost samtidigt som jag försöker hålla upp ögonen.
Idag är den längsta skoldagen för min del, 3 timmar matte 9-12, sen så har jag en långrast till 13.50 och sen är det Italienska i 1 timme.  Känner bara att jag vill gå och lägga mig igen...
Efter skolan ska jag hem, nu när vi har fått ledigt från handbollen till på måndag så kommer jag att vara hemma för det mesta och plugga. Woho!

Godnatt

Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp tidigt och iväg till skolan för att plugga matte.
Two And a Half Men är på tv nu, tänkte ta och titta på det.
Godnatt på er!

Design

Nu är det nämligen så att jag blev erbjuden hjälp angående min design och självklart kunde jag inte tacka nej till det. Så snart kommer denna blogg att bli supermysig och jag längtar verkligen tills jag kan lägga upp den här.. så håll utkik.


Vinst

Vi vann matchen med 24-14 och efteråt fick vi reda på att vi minst hade behövt vinna med 6 bollar för att överhuvudtaget ha en chans till kvalmatch. Så nu är det upp till två lag, om någon av de förlorar får vi kvala. Tror jag har räknat rätt nu! :)
Det känns iallafall riktigt bra och vi har gjort det vi kunnat.

Match

Måste dra iväg till samlingen nu, ska äta tillsammans med laget och sen så laddar vi inför kvällens match.
Blir spännande, om vi vinner så finns det en liten möjlighet att vi får kvala till elitserien. Fast det får vi inte svaret på idag.

Ha en bra kväll!

Dagens Outfit

Suddig bild, tagen med mobilen.
image32
Kofta - Second Hand
Linne - Hm
Kjol - Zoul
Tights - Patrizia Pepe
Skor - Ellos
Bälte - Vet ej
Halsband - Loluxdesign

Hemma

Nu är jag hemma, har faktiskt gjort lite mat som jag sitter och äter just nu.
Det gick bra i skolan, vi satt och pluggade och har inte sådär jätte mycket kvar. Känns skönt! :)
Tänkte snart lägga upp dagens outfit.


Skola

Nu måste jag kila iväg till skolan för att fortsätta på debatten, hoppas bara att mina arbetskamrater är där, för annars blir det lite svårt.

Ha det bra! :)

Toritelling

Nu kommer Tori Spelling att släppa ut en bok om alla smaskiga detaljer om Beverly Hills serien och hela gänget.
Inte för att jag gillar att läsa, men jag har självklart vart ett fan av den serien.
Någon annan som också följt Beverly Hills?
image30
Bild tagen från www.posh24.se


Paus

Passar på att ta ett litet break, proppade i mig en dextrosol precis så att jag får en riktig energikick och orkar med lite till. :p höhö..
Hade tänkt lägga upp dagens outfit idag efter att jag har duschat och fixat mig, men nu hittar jag inte överföringssladden. Så vi får se hur det blir med det om jag kanske kan lägga upp en bild lite senare eller något.
Aja, nu är det dags igen! buhu..


Nu är det dags

Sådär, det vart en väldigt lång frukost, kändes som jag åt i slowmotion eller nått haha.. Tänkte sätta igång nu och nu jäklar ska jag göra det! Upp med Word och sedan så kör jag. Kanske tar en liten paus lite då och då, men det lär ni märka.

Världens dyraste hus

Huset såldes för 80 miljoner pund, nästan 1 miljard kronor och det var i London i det exklusiva området Kensington. Huset på bilden är inte samma, men denna villa lär också säljas för enorma summor.
image29
Bild tagen från www.e24.se


Pollen

Läste precis ur aftonbladet att om några år kan det bli så att pollenallergi snart kommer att vara året om. Hur förjävligt är inte det? Jag som redan är pollenallergiker och brukar snora rejält under dessa perioder, ibland blir jag helt tokig på hur det kliar och svider i ögonen. Vem vill ha det så året om? Inte nog med att det kommer att börja tidigare för varje år, hur sjutton ska man klara av ett helt år? Sen så blir det år efter år..
Läste också att de som ännu inte är allergiker kan lätt bli påverkade och de som redan är kommer att få det jobbigare. Detta beror på klimatförändringarna att det har blivit varmare mycket tidigare och att nya allergiframkallande växter sprider sig.

Onsdag

Godmorgon!

Idag blig det plugg, plugg och ännu mera plugg. Första och sista lektionen börjar kl. 13 och det är svenska.
Det är nämligen så att allting ska vara klart nästa vecka och jag börjar känna mig lite stressad.
Nästa Onsdag är det debatt och skrivningen till det ska också vara klart.
Nästa Torsdag är det Matteprov, Italienska prov och hela projektarbetet ska vara inlämnat.
Usch, måste ta och äta frukost nu innan jag sätter igång.

Godnatt

Nu är det dags att sova.
Nattinatt på er!


Paris Hilton

Inte bara Britney som har fått en roll i en serie. Paris Hilton ska nämligen gästspela i serien My Name Is Earl.
Spännande, men vad tycker ni om hennes skådespelartalanger hittills?
image28
Bild tagen från www.posh24.se


Historia

Idag har jag utvecklat mina kunskaper, har faktiskt suttit och förhört älskling i historia, om bl.a. världskrigen och förintelsen. Jag har redan haft historia, men det blir lätt att man glömmer bort de viktiga detaljerna som t.ex. när startade det, varför och hur blev konsekvenserna? Så nu är jag påläst igen och jag gjorde samtidigt en god gärning som hjälpte till med läxorna. :)


Britney Spears

Eftersom Brittan framöver bara kommer att leva på veckopeng, så gör hon nu ett litet inhopp i serien "How I met Your Mother" som kommer att sändas på TV3.
image27
Bild tagen från www.posh24.se

Svettigt

Haha nu är jag helt slut, det vart inte så lugnt som jag hade förväntat mig. Skillnaden var att vi fick lyfta lättare och färre gånger, men vi gjorde det i snabbare tempo. Svettades som en gris! :p
Ska hoppa in i duschen nu och sen så kommer älskling hit och då ska vi plugga lite. Det går alltid lättare när man är två tycker jag, för då har man någon att fråga om man skulle behöva hjälp. :) hihi..


Träning

Tänkte slänga på mig träningskläderna och dra till gymmet nu, det lär nog inte bli värsta hårdkörningen för vi har match imorgon, som vi måste spara krafterna till. Kanske kan vi ta den där kvalplatsen till elitserien. Vi får se hur det går.
Ha det bra!


Klänning

Fortsätter att göra lite reklam för mitt projektarbete.
Klänningen finns hos www.loluxdesign.com
image26

Hemma

Nu har jag spanat runt lite i affärer, jag var inte direkt ute efter något, utan ville mest bara fördröja lite tid.
Orkade inte strosa runt så länge, så jag gick förbi mammas butik och pratade lite, sen så gick jag hem igen och nu sitter jag här. Känner mig trött och seg, men tänkte närsomhelst sätta igång med projektarbetet. Bara jag börjar med det så kommer det att gå bra. Det svåra är bara att börja...


Tisdag

Har vart vaken ett tag och redan hunnit vara i skolan. Började halv nio och slutade nio. Det känns väldigt onödigt att åka dit, men ett måste. Gick och la mig igen när jag kom hem, men nu är jag uppe.

Idag hade jag tänkt åka in till stan och fönstershoppa. Får se vad jag hittar på. Sen så blir det iallafall gymmet.
Måste också plugga lite, trist.

Vad ska ni göra idag?


Godnatt

Tänkte gå och lägga mig nu och titta på tv. Just nu är det Ultimate Fighting, det är verkligen hemskt, ändå kan jag inte sluta att titta på det. Jag förstår inte varför människor vill slåss mot varandra frivilligt, men de finner väl ett intresse i det som jag inte ser.

Snart börjar min favorit serie 2 1/2 män, så jag tänkte ta och bädda ner mig innan dess.
Godnatt på er!


Believe

Ville tipsa om det här fina halsbandet.
Believe Tro på dig själv eller någon annan, eller något annat, detta underbara silverhalsband från Karma med budskapet Believe passar perfekt till dig själv eller som present till någon du bryr dig om.
Finns också Love, Hope och Faith.
Dessa finner du hos www.loluxdesign.com
image25


Beställning

Efter mycket om och men har jag nu beställt skinnjackan. Det känns bra, hoppas bara att den passar mig nu. :)
Jag hittar alltid mycket som jag tycker är snyggt hos Ellos och som jag absolut skulle kunna tänka mig att ha i sommar. Inte nog med det så får man alltid en massa erbjudanden som är svåra att motstå.
Besöker ni också www.ellos.se?


Hej

Hemma igen och nu är det dags för 2 1/2 män. Vi hörs senare! :)

Träning

Nu tänkte jag åka iväg till träningen.
Ha en bra kväll! :)
/Vendela

Grönt är skönt

Kom hem för ett tag sen och då var min farmor här. Hon hade köpt lite saker hem till oss och försöker nu att matcha köket i gröna färger. Jag tycker att det blev riktigt läckert!
Min farmor hon kan hon. :)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, mest suttit framför datorn i skolan och bara stirrat på skärmen.
Tänkte snart fixa något att äta, så att maten hinner smälta ner i magen innan träningen börjar.


Boring

Usch, jag kommer ingen vart med mitt pluggande, för det är ju så himla tråkigt.
Varför kan jag inte bara älska att läsa, räkna tal och uppskatta föreläsningar?
Istället avskyr jag det och bara längtar efter att få göra någonting annat, något roligt. Fast enligt mig är nästan allt bättre, bara jag slipper ta fram böckerna.
Jag kan inte heller säga att jag ska skicka hem arbetet och jobba hemma, för då slutar det alltid med att jag sitter fastklistrad framför tv:n.
Skärpning på mig!

Vilken är din favorit?

image24
Bild tagen från www.aftonbladet.se

Excel

Idag har jag haft en lång föreläsning om Excel. Ganska segt och tråkigt, men när jag väl satte igång så gick det bra och här är resultatet på diagrammet.
image24

Hejdå!

Nu måste jag börja röra på mig. Ska fixa det sista innan jag åker, men vi hörs lite mer under dagen.
Ha det bra! :)

Two and a Half Men


Måndag

Godmorgon!
Sitter här vid datorn och äter frukost, två mackor och ett glas mjölk.
Börjar nio så jag har ett tag kvar innan jag måste röra på mig. Det känns skönt så att jag slipper stressa, vilket jag brukar vara en höjdare på.

Idag har jag inte så mycket att göra, en lektion i skolan sen så har jag slutat. Däremot tänkte jag nog stanna kvar ett tag för att plugga på sånt som snart ska in. Så jag får se hur länge jag stannar kvar i skolan. Efter det så åker jag hem för att fördröja lite tid innan träningen börjar.
Så ser min dag ut, hur ser eran ut?

Tack för idag!

Jag känner mig helt slut ikväll, så jag tänkte gå och lägga mig närsomhelst.
Det är ju trots allt skola imorgon och jag ska ha datorkunskap, första gången. Så det gäller att jag hänger med redan från början. Men det ska nog gå bra. :)

Jag tycker att det var superkul att vi kunde ha en frågestund under tiden jag var borta idag och det är något vi får göra fler gånger. På så sätt får jag någonting att sysselsätta mig med direkt när jag kommer hem och det är alltid härligt.

Nej, nu måste jag gå till sängs innan jag somnar framför datorn.
Godnatt på er och sov så gott!
Kram


Singing Bee

Jag har bara tagit det lugnt hela kvällen och tittat på tv.
Något som jag brukar titta på är Singing Bee och det kan vara riktigt underhållande att se.
Jag tycker själv att det är kul att sjunga, även om det låter förjävligt.
Själva programidén är toppen. Den här gången går inte tävlingen ut på utseende eller sångröst. Utan här får man vara sig själv och bara sjunga ut, vem bryr sig om det låter falskt? Bara du sjunger rätt. Här har man bara roligt och får göra det man tycker bäst om, utan att någon gnäller på en.


Ellos

Jösses, jag blir helt tokig. Vad ska jag göra nu då? Har fått ett specialerbjudande från Ellos, 50% rabatt på valfri vara. Sånt kan jag ju inte bara strunta i.
Typiskt, jag som precis hade tänkt att spara lite pengar.
Jag som suktar efter den där jäkla skinnjackan som jag sitter och väntar på, men som inte kommer förräns i slutet av april. Det jag funderar på är om jag ska ta och beställa den bruna också, men den kommer inte förräns i slutet av maj. Fast till det billiga priset är det värt väntan. För skinnjacka är något som jag kommer att nyttja i sommar och det vore skönt att kunna variera mellan färger. :)
Här kommer en bild på den igen.
image3
Hur tycker ni att jag ska göra?

Svar på era frågor

Har du någon piercing eller har du någongång funderat över att skaffa?
Svar: Nej, jag har ingen piercing, men jag kan inte säga att jag inte funderat på det. Tyckte det var lite häftigt med piercing i tungan och naveln förut, men tyvärr ingenting jag skulle våga göra.

Vad skulle ni göra om ni vaknade en dag och Runar låg bredvid er i sängen?
Svar: Jag skulle känna mig frälst?

Vad använder du för smink? Vart kommer du ifrån? tack
Svar: Jag brukar nästan aldrig sminka mig, men när jag väl gör det så använder jag puder (L'Oréal True Match Mineralpuder), Mascara (Estée Lauder More Than Mascara), Rouge (Guerlain Teracotta Long-Lasting Moisturising Bronzing Powder) och sen något läppglans.
Jag kommer från Sverige och bor i Stockholm.


Vad jobbar du med?
Svar: Jag har inget jobb, men kan däremot hjälpa till i min mammas klädesbutik lite då och då och har ibland vart lite extra hjälp i grannbutiken Accessora. Annars pluggar jag bara i skolan och tränar för fullt. Jag funderar på att söka jobb så snart som möjligt, måste bara ta tag i mig själv.

Ingen fråga, utan tänkte begära dig att svara på "vilken skulle du välja?" i min blogg http://silkesband.blogg.se/ :)
Jag hade valt den svarta MiuMiu klänningen, solglasögonen av Tom Ford och den värmande tröjan av Alexander McQueen.

Vilka bloggar läser du regelbundet?
Svar: Förut läste jag alltid, Blondinbella, Kenza och Stina-Lee, men nu när jag själv har börjat blogga, så upptäcker jag många andra bloggare som jag tycker är roande att följa.

Känar du några pengar på din blogg? ;) Hur får man hem pengarna i så fall?
Hihi, jag kom inte på något så jag bara skrev något.. :P
Svar: Det enda jag tjänar på min blogg är annonserna som jag lägger upp, men det är upp till er om ni klickar på dem eller inte. :) När summan innestående är över 300 kr kommer summan att betalas ut vid nästa utbetalningstillfälle. Däremot kommer 48% att dras av från privatpersoner, för att täcka upp för arbetsgivaravgifter och inkomstskatt. Har inte förstått riktigt hur jag får pengarna bara hihi..

Är du bra på att fixa bloggar?
Svar: Haha, nej.. jag försöker förstå mig på hur man designar. Tyvärr så verkar jag aldrig lära mig, men jag tänker inte ge upp och jag lovar, snart kommer bloggen att bli fin. :)

Vad lyssnar du på för musik?
Svar: Jag lyssnar på allt möjligt, från lugna favoriter till rock.

Tack för era frågor! :)

Lång dag

Hallå allihopa!
Har vart hemma ett tag och jag känner mig helt slut. Det blev en heldag för min del ute på loppisen. Mycket saker, människor och prutande.
Det var trevligt att få umgås lite med mamma och vi lyckades få ihop en del pengar, ca. 1700 kr. Det var inte dåligt tycker jag. Så mycket saker och sånt som man inte använder längre, tänk att det kan bli användbart för andra. :)
Hur har eran dag varit?


Frågestund

Varsågod och ställ din fråga.
Fråga precis vad ni vill och sen så är det upp till mig om jag vill svara eller inte.
Jag lovar att svara ärligt på era frågor.

Vi hörs senare! :)

Söndag

Godmorgon godmorgon!
Här sitter jag nyvaken, försöker få i mig lite frukost och ska snart hoppa in i duschen.
Idag ska nämligen jag och mamma stå på loppis och tjäna lite små slantar hoppas jag. :)
Så jag kommer inte kunna uppdatera mig så mycket under dagen och tänkte därför kanske ha en lite frågestund som jag svarar på när jag kommer hem sen.

Hoppas ni får en bra dag!
Kram på er :)


Nattinatt

Sådär, nu tänkte jag säga godnatt för min del. Tänkte titta på film och mysa med älskling, samtidigt som jag svullar i mig lite choklad. Det blev en stor Marabou Non Stop, aldrig smakat den förr, så det fick bli dags nu.

Vill passa på att tacka er läsare igen för att ni är så söta och snälla.
Tycker det är jätte roligt att ha er här och jag hoppas att ni stannar! :)
Sov så gott, så hörs vi mer imorgon.

Choklad

Tänkte springa ut en snabbis och handla lite godis, min bortförklaring idag är att det är Lördag och då får man alltid äta lite godis. Eller har jag fel?
Jag är verkligen super sugen på choklad och lär jag nog aldrig tröttna på det heller.

Klart

Jahap, jag hade ett rätt och en jätte miss! haha
Tycker faktiskt lite synd om Andreas, deras låt är bra, men eftersom så många är emot Carola, åkte de tyvärr ut i kvarten. Skulle tro att det beror på det iallafall.
Jag tycker att Sibel var jätte duktig och hon var värd att gå vidare till finalen, enligt mig. :)
Grattis till Nordman också!

Tycker ni att rätt personer gick vidare till finalen?

Schlager

Oj, nu måste jag sätta mig framför tv:n och titta på Melodifestivalen.
Men först vill jag höra vilka ni hejar på, ni kanske inte har en favorit, men vilka tror ni går vidare?
Jag tror nog att Androla går vidare och så chansar jag på E-type & The Poodles. Haha jag har egentligen ingen riktig koll på vilka som är med, men jag kör på det där.

Ha en bra kväll!

Vänta, jag ångrade mig. Jag hoppas Sibel slår E-type & The Poodles.
Sådär nu har jag mina två och nu tänker jag inte ändra mig igen.

Kisse

Nu är jag verkligen proppmätt och jag lyckades som vanligt äta för fort.
Det vart någon tonfiskröra med pasta, jättegott! :)
Under tiden vi åt tittade vi på James Bond, Never Say Never Again som går på 3:an. Där såg jag en katt av rasen perser och man kan verkligen se skillnad på rasen från då till nu. Den här katten som jag såg, hade varken näsan mellan ögonen eller var sådär platt i ansiktet som de kan vara.
image22

MAT

Nu ropar älskling att maten är klar!
Vi hörs om ett tag. :)

Hallå!

Vad ska jag hitta på nu då? Jag får inte hjälpa till att laga mat, det går inget bra på tv och jag kommer faktiskt inte på någonting annat jag kan roa mig med, förutom att lyssna på musik och spela något tråkigt spel.

Vill också passa på att säga att det är super kul att jag har fått fler läsare och jag uppskattar alla era kommentarer.
Tack för det! :)
Kom gärna med förslag på vad ni vill att jag ska skriva om, eller om det är något ni saknar.
Jag vet att min design är usel, men jag ska verkligen försöka göra någonting åt det. Bara jag förstår mig på det lite bättre.. lovar.

Puss på er!


hungrig

Ja, nu börjar det allt kurra lite i magen, får ta och tjata på pojken här hemma att det börjar bli dags att laga mat.
Får se om det finns någonting här, annars så får vi gå ut och handla.

Vad ska ni äta till middag?


Jaha, nu ska han tydligen fixa ihop någonting själv och jag har ingenting att säga till om.
Frågan är om man vågar lämna honom ensam i köket haha..
Nejdå, han är jätte duktig. Jag undrar vad det blir...

Vinst

Nu är jag hemma hos älskling.

Matchen gick bra, vi vann och vi har fortfarande chansen att kvala till elitserien. Fast då måste vi vinna sista matchen och några andra lag måste förlora, men chansen finns fortfarande. Spännande va?

Så hur har eran dag varit?


Loluxdesign

Vore kul om ni kikade in på våran webbshop under tiden jag är borta! :)
Webbshop
www.loluxdesign.com

Match

Nu måste jag åka iväg till matchen. Önska mig lycka till hihi :)
Vi hörs senare!

läskigt

Läste precis på aftonbladet och det här var verkligen obehagligt:
En man dödade sin vän och gjorde om liket till sig själv och samtidigt gjorde mördaren om sig själv, så att han skulle likna sin döde vän. Han gjorde detta för att han skulle får ut en livförsäkring på 30 miljoner.
Hur sjukt är inte det? Hur kan man ens gå så långt för att ta någon annans pengar? Jag tycker det är riktigt skrämmande. Sjuka människor det finns...

image23
Offret till vänster och mördaren till höger.
Bild tagen från www.aftonbladet.se 
 


Lördag

Godmorgon!
Idag är jag uppe tidigt, trots att det är Lördag. Här blir det ingen sovmorgon inte.
Har match idag och vi ska samlas vid 11, så jag måste vara uppe i tid, så jag hinner äta frukost och raka benen.. haha
Hoppas ni får en bra dag! :)

Läggdags

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska ha match imorgon, så det är nog dags att gå och lägga sig nu.
Godnatt på er, ha det så bra, så hörs vi mer imorgon! :)


Trevligt

Nu har jag blivit hämtad och sitter här igen.
Jag hade det super trevligt, vi pratade, tittade på tv och tog det bara lugnt.
Vi såg en ganska rolig sak när vi tittade på friidrotten. Det var tjejer som löpte, vet ej hur långt. Men när de närmade sig mål var två av dem så trötta att de vinglade in i mål, den ena ramlade utanför banan och gick sedan in i mål. Det kanske inte var sådär jätte roligt, men det såg lite kul ut faktiskt.


Min kväll

Kom precis hem till älskling, men det vart lite ändrade planer så jag ska åka hem till min kompis som precis har flyttat hit istället, men sen så kommer älskling och hämtar mig. Han är toppen! :)
Måste röra på mig nu, hoppas att ni får en toppen kväll!

Mätt

Det var en trevlig middag och det är alltid lika kul att träffa kusinen. Hon bor väldigt nära, men vi träffas inte så ofta, vilket är trist. Får se till att ändra på det!
Ska snart hem till älskling, men måste först packa väskan inför morgondagens match.
Vi hörs lite senare! :)


Middag

Snart kommer min kusin över för att äta middag med oss, så jag tänkte hjälpa till lite innan hon kommer.
Ha det bra sålänge! :)


Tänk om..

Tänk om man hade tillräckligt med pengar, så att man inte behövde bry sig om prislappen på kläderna.
Tänk dig själv att du kommer ut ur en butik fullproppad med kassar, vore inte det härligt?
image21
Paris verkar iallafall ha roat sig med shopping.

Godis

Okej att det är fredag, men här försöker man vara nyttig och så har pappa självklart köpt hem godis. Jag behöver inte ta något, men ni vet hur det är när man verkligen känner suget efter något sött. Då är det verkligen svårt att motstå. Jag brukar tänka att jag bara ska smaka en, men då slutar det alltid med att jag sitter där med hela godispåsen i famnen...
Någon annan som vet vad jag menar? :)
image20

Skynda Fynda

Juste, spanade ju in Ellos hemsida tidigare och jag kan bara inte sluta att fastna för dessa underbara pumps. Har ett par i blått, men jag skulle mer än gärna vilja ha ett i varje färg. Tyvärr så tar storlekarna slut på en gång, men det fylls på i jämna mellanrum och de kostar bara 99 kr. Som hittat!
image22

Favoriter just nu

Det här lilla parfymsticket är perfekt att ha med sig i väskan om du nu har glömt att spruta på dig parfym + att den luktar gott och det finns i flera olika dofter.
Sen om du känner dig torr om läpparna, rekommenderar jag detta läppbalsam, som ger dig mjuka och smaksatta läppar av jordgubb.
Dessa kan du köpa hos www.accessora.se
image16image17


Skicka SMS gratis

Bli medlem här och du får skicka gratis SMS!
Ett utmärkt tillfälle om pengarna är slut på mobilen.

Spana in

Jag går ju sista året på gymnasiet och håller därför på med ett projekt.
Så jag tänkte visa mitt projekt som jag tillsammans med min mamma har gjort.
Det är nämligen en webbshop och det vore kul om ni spanade in den och sedan säger vad ni tycker. :)
www.lolouxdesign.com


I skolan

Nu har jag tränat och käkat, så nu sitter jag här i skolan och gör absolut ingenting.
Har bara en lektion idag och det är Italienska, men den börjar inte förräns kl. 14
Så jag får se vad jag hittar på under tiden, lär nog spana in ellos hemsida och se om det kommit in något nytt.


Fredag

Godmorgon! :)
Det var verkligen skönt att vakna upp och veta att det är Fredag :)
Däremot ser jag helt förskräcklig ut, stora kuddar under ögonen, hår åt alla håll.
Fick också denna kommentar av älskling imorse: "Du ser helt slut ut".
Jo, tack jag vet haha..
Ska snart iväg och träna, sen så blir det direkt till skolan.

Hoppas att ni får en härlig dag! :)

Godnatt

Nej, nu är det dags för mig att gå och lägga sig. Har träning och skola imorgon så jag måste orka mig upp. Däremot hoppas jag att jag lyckas hålla mig vaken tills 2 1/2 män börjar, det får jag bara inte missa. Ni vet väl att ett gott skratt förlänger livet! :)

Sov så gott och tack för idag!

/Vendela


TV

Nu börjar Kitchen Nightmares och det är alltid lika roligt att se. Jag undrar vad som kommer att hända idag, det lär nog bli ett liknande avsnitt som de tidgare, där de serverar rutten mat och har ett kök som håller på att rasa samman. Eller en kock som är uppkäftig och vägrar att ge med sig.
Aja, vi får väl se vad som händer idag.

Tittar ni också på Gordon?

Trött

Hemma hos älskling nu och jag är verkligen helt slut i kroppen. Ska bli skönt att bara lägga sig i sängen och slappa framför tv:n, men det får bli om ett tag. Måste kika runt lite på nätet först och spana in era bloggar. :)


 


Träning

Tänkte närsomhelst åka till träningen, först måste jag bara packa väskan och mata katterna.
Efter träningen åker jag hem till älskling.

Jag vill också passa på att önska er en fortsatt bra dag! :)

Two and a half men

Helt underbar serie och Jake är alltid lika söt haha..


Pannkakor

Time to eat!
Idag blir det pannkakor och det var längesen. Ska verkligen bli supergott.
image15


Prosit

Äntligen hemma! Det blev en lång skoldag för min del, men det gick bra. :)

Vet inte vad det är med mig, men redan imorse kände jag mig snorig och började nysa och så har det fortsatt under hela dagen. Gissar på att det är någon form av allergi. Jag som är en riktig pollenallergiker har hört att pollen ska komma jätte tidigt i år och vissa har redan börjat att känna av det. Kanske är det det som får mig att nysa? Jag hoppas iallafall att det försvinner snart.

Pluggis för en dag

Vet ni vad? Jag tog faktiskt vara på min lediga tid och skrev vidare på debatten. Vi har kommit en bra bit nu och vi har fortfarande gått om tid kvar. Känns riktigt bra!
Ska snart iväg på italienskan och jag måste erkänna att det är något jag är ganska duktig på, har fått MVG på båda mina prov hihi.. måste ju skryta lite. :)

Vi hörs!

I skolan

Sådär nu är första lektionen avklarad och jag är fortfarande helt övertygad om att jag och matte går verkligen inte bra ihop. Det är tragiskt, jag verkligen försöker men allting blir bara en jädrans röra...

Har ätit lunch nu och sitter vid en dator och kikar runt på era bloggar, alltid roligt att läsa! :)
Min nästa lektion (Italienska) börjar 13.50, så det är ju ett tag kvar. Får se vad jag hittar på under tiden.

Torsdag

Godmorgon!
Hade svårt att gå upp idag, vill ju bara ligga kvar och dra mig precis hur länge jag vill, men istället måste jag kämpa mig upp eftersom jag har skola. Torsdagar är nog de tråkigaste dagarna, MatteC i 3 timmar är aldrig kul. Speciellt när man trots ansträngningar aldrig lär sig..

Nu tänkte jag äta frukost.
Hoppas att ni får en bra dag! :)


Champions League

Nej, nu är det spännande på tv. Straffsparkar om vilket lag som går vidare i cupen. Måste erkänna att jag är inte så jätte intresserad av fotboll, men när det väl är avgörande så är det alltid spännande!
Jag får väl samtidigt passa på att säga godnatt och så hörs vi mer imorgon.


Sorgligt

Såg just att Patrick Swayze bara har 5 veckor kvar att leva. De har försökt att bota hans cancer, men läkarna kan inte längre vara optimistiska, utan endast ett mirakel kan rädda honom...

Jag blev verkligen rörd när jag läste det, man kommer ju ihåg honom från Dirty Dancing där han tog alla med storm.
Jag hoppas verkligen på ett mirakel och att vi snart kan bota cancer helt och hållet.
image15

Näsblod

Kom hem för ett litet tag sen. Träningen gick bra, men det blev mycket spring fram och tillbaka. Fick mig tillochmed en liten snyting på snoken, så att det började blöda. Men det är ju sånt man får stå ut med när man spelar handboll! :)
Sitter just nu och äter lite.
Ska snart logga ut och umgås med pappa, kanske se en film eller nått.

Hur har eran kväll vart?


Hejdå!

Nu är det dags för mig att åka och träna.
Hoppas ni får en bra kväll! :) 


Kameraövervakning, rätt eller fel?

Just nu arbetar vi med en debatt i svenskan och ämnet vi har valt är övervakning. Vi är två små grupper som ska argumentera emot varandra, den ena är för och den andra emot. Min grupp är för.
Eftersom ämnet är ganska så stort, kom vi överens med den andra gruppen att välja två punkter vi skulle försöka hålla oss till och det blev övervakning i provhyttar och utomhus. 
Det lär nog bli svårt att argumentera för provhyttar, men utomhus tror jag att vi kommer klara av galant! :)
Vi jobbade faktiskt på riktigt bra idag och jag hoppas att det blir en bra debatt om 2 veckor.
image14
Så, vad tycker ni.. är det rätt eller fel?


I skolan

Nu är man tillbaka i skolan igen, känns inte alls kul.
Träningen imorse var jobbig och jag känner mig väldigt trött just nu.
Ska snart ha svenska lektion och jag hoppas verkligen att vi får sluta lite tidigare, vilket vi brukar få göra. :)

Hur ser eran dag ut?


Onsdag

Usch, ville verkligen inte gå upp idag, låg nog och snoozade i typ en timme..
Men nu är jag iallafall vaken och äter lite frukost, ska snart packa ihop min väska och dra iväg till träningen.
Ha en bra dag! :)


Nattinatt

Nu måste jag hoppa i sängen, skolan börjar imorgon och jag känner mig inte alls laddad.
Jag har först träning på morgonen och det lär nog bli löpning och fys. Sen så blir det direkt till skolan.

Godnatt!
image11


Mat

Nu är jag hemma igen efter ett tungt pass, men skönt att ha gjort det.
Håller just nu på att laga mat, det blir pasta och kötbullar.
Älskling kommer också förbi snart, så jag hoppas att han kan hjälpa mig lite med att designa bloggen.
Hoppas på att det blir någon förändring tills ikväll.
Ha det bra sålänge! :)

Mitt gympass

Så här ser dagens program ut:
Uppvärmning 10 min

Utfall sidan 3*14
+Statiska utfall 3*10/10
+armhävsstart 3*8

Komplex 2*5

St.vändning 5*5 höjning i varje sett, börja på minst 25kg
St.ryck 5*5, börja på 20 ca och höj lite så jag kommer 30kg ca
Press 5*8
Kickstöt 5*4 25kg minst
Ståryck 4*5 15-20kg
Rodd 4*10 ca 20kg eller mer
+goodmorning 4*10 max 20kg
Skinkman, bellyback eller cirklar på boll 4*12
bålsnurr 4*6 halvmånsvarv
+saxning 4*12

Stretch i 10 min


Och så ut igen

Fick ett sms för ett tag sen och där stod det att våran gymtränare var sjuk, så nu måste jag åka ut till Tyresö igen för att gymma där, det känns verkligen onödigt. Men får lite sällskap av några lagkamrater, så det blir ju trevligt! :)
Trodde verkligen att jag skulle behöva slippa åka ut dit idag, känns som jag har bott där ute på sistone haha..


Utförsäljningar

Om ni har tid över så är det snart utförsäljningar på skor och kläder, så ta och passa på!

Torsdag 6 mars kl. 08.00 startar
Vårens stora SKOUTFÖRSÄLJNING
Vårens- och Sommarens skor 2008

Tusentals par damskor
till superpriser!
Endast tre dagar!
OUTLETBUTIKEN
Öregrundsgatan 3, Gärdet
5 minuter från Gärdets T-bana, uppgång Värtan.
(Snett mittemot Friskis & Svettis på Tegeluddsvägen)

VERO MODA
Välkommen till vårens stora utförsäljning
av vår & sommarkläder!
Söndag 9 mars kl 11.00-16.00
Frösundaviks allé 4
Stora gympasalen, vis SAS Radisson Hotell
(Buss 70 från Odenplan/S:t Eriksplan)
OBS! Endast kontant betalning!


Tisdag

Kom hem till mamma precis och sitter just nu och tittar på Våra bästa år haha. Idag är min sista ledig dag, sen börjar skolan igen..
Idag hade jag också tänkt försöka mig på att designa min blogg, så vi får se om jag kommer någon vart, kan tyvärr inte lova något bara. :)


Godnatt

Ja, nu är det väl dags att jag går och lägger mig, det är ju trots allt en dag imorgon också.
Hoppas att ni haft en bra dag :)
Sov så gott!


Jaktpedofilerna

Är det någon annan som tittar på det?
Jag förstår inte hur vissa människor tänker, hur de ens kan få tanken att vara med en minderårig. Några av dem har tillochmed fru och barn. De borde verkligen skämmas och inte nog med det så blir de tagna på tv, och alla vet nu vem du är!
Jag tycker verkligen att det här programmet är bra, även om de inte får tag på alla pedofiler, så skrämmer de många och fler börjar tveka.

Keep up the good work!

Trött

Hej!
Kom hem för någon timme sen, älskling hämtade upp mig för han skulle ändå tanka bilen.
Träningen gick bra, men vi slapp löpningen bara för att de som brukar ha hallen efter oss hade ledigt idag, så vi fick köra inne hela tiden.
Så nu är man trött i kroppen igen haha.. borde kanske sova snart.


Svettigt

Äntligen klar, efter att ha plockat undan allt på golvet, dammtorket och dammsugit, så ser det faktiskt hemtrevligt ut igen. Bra jobbat!
Just nu håller jag på och äter och ska snart byta om till träningskläderna, måste hinna med tunnelbanan som går 17.05.
Idag kommer träningen att bestå av ett vanligt handbollspass och sedan någon variant av löpning.

Ha det bra! :)

Hjälp!

Jag tänkte att under tiden jag städar mitt rum, så skulle jag gärna behöva lite hjälp.
Jag och min pojkvän har snart 1 år tillsammans och då undrar jag om någon här har förslag på vad man kan göra/köpa? Vore tacksam för hjälp, har lite idéer men skulle gärna vilja ha fler.

Segt

Haha här hemma händer det inte så mycket, städningen går verkligen i slowmotion. Så himla tråkigt.
Nej, nu måste jag verkligen sätta igång. Jag får sätta på radion och höja volymen, då lär jag bli lite mer peppad!
image9

Måndag

Gick upp för ungefär en halvtimme sen, eftersom mitt sportlov inte är slut än. Jag är ledig både idag och imorgon. Riktigt skönt! :) Däremot så måste jag städa mitt rum och det är jag inte lika glad över...

Sen så blir det träning senare ikväll för min del.
Hur ser eran dag ut?


Godnatt

Jahap.. blev inte mycket wallander för min del, blev helt enkelt för rastlös, så jag återvände till datorn och värmde några mackor. Däremot så tänkte jag hoppa i sängen nu och zappa lite på tv:n.

Wallander

Jag har aldrig riktigt varit intresserad av svenska kriminalserier, även om jag försöker titta, så kan jag bara inte fastna för det. Just nu går Wallander på tv och jag känner mig inte direkt taggad för att kolla på det.
Men älskling är så söt som ligger i sängen alldeles ensam och tittar, man kanske borde lägga sig bredvid och bara krama om honom.


Fika paus

Har haft fullt upp hela dagen, suttit i en cafeteria och sålt en massa kaffe och kakor. Hela laget skulle hjälpa till med städning och försäljning under Annas Cup, vilket är en handbollstunering. Sen när jag skulle hem så fick jag ta med mig en hel del kakor som jag helst försöker att undvika, men det lär nog sluta med att jag sitter och svullar i mig allt iallafall. Som tur är vill hela familjen smaka, så vi får se hur länge det räcker.

image7

Söndag

Godmorgon!
Hade det riktigt trevligt igår, däremot så var det några "gubbar" där och en av dem verkade typ klä av mig med blicken, riktigt äcklig. Annars var kvällen lyckad och älskling kom och hämtade upp mig och på den korta bilresan var jag så kissnödig att jag höll på att kissa på mig hahah..

Men nu ska jag försöka få upp älskling ur sängen, så att vi kan äta frukost.

På g

Nu är jag fixad och allting är klart! Ska snart dra iväg och möta upp några. Hoppas på en trevlig kväll.

Juste, min gissning angående Melodifestivalen var ganska så bra tycker jag. Ena bidraget gick ju trots allt direkt till finalen och den andra kom till andra chansen! woho :)

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

Förlust

Verkligen tråkigt att åka hem med en förlust i baken. Vi ledde större delar av matchen, men tappade allt på slutet.
Förlorade med 2 bollar.. men men det är bara att ta nya tag, vi är ju trots allt klara för div. 1 nästa säsong igen. :)

Däremot så tänkte jag börja fixa mig lite inför kvällen, tänkte gå ut.
Hinner nog slänga ett par blickar lite då och då på melodifestivalen, vilka tror ni går vidare direkt till finalen?
Jag gör en ren gissning, Linda Bengtzing och Nordman haha säkert jätte fel, men jag orkar inte bry mig längre, tycker att det har spårat ut totalt.

Lördag

God morgon!
Idag är jag väldigt pigg, trots att jag gick upp vid nio. Har ätit frukost och föltj Lemur Street på animal planet, väldigt intressant måste jag säga.
Men nu tänkte jag hoppa in i duschen för att pigga på mig lite extra innan jag åker iväg till Eskilstuna för att spela match.
Ha det bra!


RSS 2.0