Flytthjälp

Väntar på middagen innan jag ska iväg och hjälpa till med flytten, lär nog bli väldigt ansträngande, men vad gör man inte för sina vänner? :) Efter det så får jag se vart jag tar vägen, antingen hem till pappa, mamma eller älskling. Ska trots allt upp ganska tidigt imorgon, ska åka till Göksten (Eskilstuna) och spela match.
Nu måste jag dra, hoppas ni får en bra fredag! :)
image6


Nice hair day

Sådär, nu har jag äntligen klippt mig. Jag och Mathilda fick vänta ett tag, så vi tog en snabb fika och pratade lite. Vi har inte träffats på ett tag så det var kul att träffa henne igen. Sen så var det dags för klippningen, vi fick samma frisör och hon var verkligen trevlig. Mathilda fick klippas först och sen så var det min tur och jag blev faktiskt nöjd, hon passade också på att platta mitt hår, vilket jag inte brukar ha. Nu har mitt hår fått liv igen!

När vi var klara gick jag förbi och hälsade på mamma i hennes butik innan jag gick hem. Brukar alltid kika runt där bland alla kläder. Var tyvärr lite stressad så jag hann inte hitta något. Min faster skulle lämna en hel säck med kläder som jag rensat ur garderoben hemma hos pappa, tänkte skänka det mesta till myrorna eller stadsmissionen.


In mot Söder

Har inte gjort mycket alls sen senaste inlägget, men nu tänkte jag däremot hoppa in i duschen för att sedan åka till söder och träffa en kompis, där vi båda ska klippa oss. Skönt med lite sällskap och stöd, ifall man nu skulle bli helt besviken.
Får se om jag hinner hem något emellan, har lovat en kompis att hjälpa henne och hennes familj med flytten. Ska bli kul att ha henne i närheten och jag lär nog hänga där ofta nu. :) hihi..

Ha en bra dag!


Fredag

God morgon! Vaknade för ett tag sen och har hunnit äta frukost.
Känner mig väldigt seg idag, men borde ändå gå ut i det fina vädret.
Funderar också på om jag ska klippa mig, har tänkt på det ett tag nu, behöver verkligen bli av med det slitna, men då lär de väl raka av allt om jag säger så haha.. nej, jag får se hur jag gör, tycker det är så trist att sitta i den där stolen. Men men håret behöver vård!
image4
Mitt hår står också åt alla håll just nu.

French Pig!

Efter att ha sett Kitchen Nightmares, så blir jag alltid lika förvånad. Jag förstår inte hur personerna tänker, när de käftar emot Gordon Ramsay. Alla vet att han är en av världens mest berömda kockar och hur kan man då ens våga säga att han inte har en aning om vad han håller på med?
Självklart skulle jag också bli irriterad om någon gnällde över min matlagning, men när man har sökt efter hjälp tycker jag att man faktiskt får ta till sig kritiken och försöka ändra sig, istället för att låtsas som om allting är perfekt.
Tänk om ni fick vänta på maten i över en timme, eller om ni visste att maten ni åt låg och ruttnade i kylen, då hade jag blivit precis lika förbannad som Gordon, verkligen äckligt!


Kitchen Nightmares

Nu är jag hemma igen, trodde jag skulle komma hem tidigt ikväll, men självklart var det förseningar på tunnelbanan, så jag satt typ i en halvtimme på gullmarsplan.
Som tur var hade älskling redan kommit hem till mig och vi håller just nu på att göra varma mackor, mums! :)

Nu börjar Gordon's kitchen nightmares, ett riktigt underhållande program, eller vad tycker ni?

Torsdag

Det var verkligen mysigt att vakna upp till solen imorse. Passade också på att se Våra bästa år reprisen som jag missade igår. Haha.. jag vet att det verkligen är ett skit program, men när man väl tittar på det så fastnar man. Nu måste jag ju bara se när mördaren åker fast, fast det lär ju typ ta 3 månader till...

Så, vad händer idag då? Just nu sitter jag och lyssnar på min nya favorit låt Sarah McLachlan "Answer", samtidigt som jag tittar runt på ellos. Jag väntar faktiskt på denna skinnjacka i svart, som postas till mig den 25:e april, lång väntan men med 50% rabatt är det lätt värt det. 


Senare så ska jag iväg och träna och efter det så får jag se vad som händer, inget planerat just nu iaf. Borde kanske gå ut i det fina vädret.


Ny top

Här är min nya top från Tessie, tyvärr så är det ingen vidare bra kvalité på bilden, då batterierna var slut i kameran.
                         
                     image3

Trött och illamående

Nu är man hemma igen, efter en lång dag på museet. Det blev helt enkelt en väldigt intressant och lärorik dag.
Däremot var jag väldigt nervös inför Cosmonova, då jag minns att jag senast vart illamående. Självklart skulle jag bli det denna gång också, men som tur var gick det över och jag kunde koncentrera mig mer på filmen. Det var spännande att följa allt som händer under vattenytan och det var mycket man inte visste fanns.

Passade också på att ta en snabbis på västermalmsgallerian och köpte mig en top från Tessie, tänkte lägga upp en bild på det senare. Nu är det middag.


Godmorgon

Jag och älskling vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost.
Idag så ska vi till Naturhistoriska Riksmuseet och Cosmonova, vi kommer bl.a. att se Deep Sea, där vi är under vatten i ca 50 minuter och simmar tillsammans med hajar och jättesklödpaddor... spännande :)

Nej, nu måste jag börja fixa mig och slänga ihop en matsäck.
Hoppas ni får en bra dag!

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma och jag är ganska så seg.
Har ju tränat för fullt idag, först gymmet, sedan handboll och sist ett 30 min löppass.
Självklart är det jobbigt, men man blir alltid lika stolt över sig själv när man vet att man har gjort bra ifrån sig.
Det är trots allt det som gör det roligare att fortsätta!

Nu ska jag mysa med älskling och titta på film.


Måndag

Ny vecka och äntligen sportlov.
Vaknade imorse av att solen lyste rätt in i mina ögon, lite för tidigt var det, men härligt är det att solen börjar titta fram igen. Man blir trots allt mycket piggare och gladare.

Har inte gjort så mycket under dagen, men måste springa iväg till gymmet nu, för att möta upp en lagkamrat och sedan efter det så blir det handbollsträning.


Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Efter att ha kikat runt här i bloggvärlden ett bra tag och följt några av er andra bloggare, så är det väl dags att jag tar och skaffar mig en egen blogg.
Här kommer ni kunna läsa en del av min vardag, träning, lite mode och mycket annat.

/Vendela

RSS 2.0