Borta..

Är det någon som ser min header och min profil bild? De är spårlöst försvunna och jag har ingen aning om hur jag får tillbaka dem. Någon som vet? För jag verkar aldrig lära mig..

Studentskivan

Min klass studentskiva var i Onsdags på valborg och det var riktigt skoj. Vi som skulle på middagen åkte tillsammans med båt ut till djurgården för att sedan sätta oss till ro och njuta av maten. Tyvärr var den kall och inte direkt mättande, men vi alla i klassen skulle sjunga lambo låten en gång var och hela klassen sjöng med, även vissa föräldrar och det var kul att se hur vissa fick straffomgångar (jag själv bland annat) så min mamma gav mig sitt vinglas som jag var tvungen att dricka upp...
Efter middagen var det dags för päronen att dra hemåt och då skulle egentligen musiken sättas igång, fast stället hade tydligen ingen riktig dj och inte ens en Ipod som var laddad. Så vi alla började känna en viss irritation, men tillslut sattes musiken igång och alla började dansa och folket som skulle komma till eftersläppet släpptes in.
Så det vart väl bra ändå och bäst av allt var att alla tog vårat filmkaraktärs tema riktigt seriöst.
image104
Tjofaderittan lambo!


Jag vann!

image95Så många gånger som jag har ställt upp i tävlingar med hopp om att vinna fina priser har jag aldrig haft den turen på min sida, men nu när jag är tillbaka då hade jag fått ett meddelande att jag hade vunnit det här All-in-One Makeup Kit.
Så nu är jag redan på ett mycket bättre humör! Tack http://emeliebystrom.blogg.se/ för att du hade tävlingen!

Tillbaka

Ja, det var ett tag sen jag skrev här. Jag har helt enkelt inte orkat och så har det vart mycket med studentskivan. Men nu är allting över och jag är redo att börja blogga igen och nu ska det uppdateras ofta vill jag lova! :)RSS 2.0